StartpaginaIndividueel Pastoraat

Jaarlijks uitstapje

Jaarlijks uitstapje op woensdag 24 juli 2019

Rondleiding Westlands Museum

U brengt een bezoek aan het Westlands Museum, waar u wordt ontvangen met koffie/thee en een heerlijke appelpunt. Vervolgens krijgt u een rondleiding waarin u de historie van de streek uitgelegd krijgt. Werkelijk prachtig is de historische tuin, waar u zich in een andere tijd waant. Het geeft perfect een tuinbouwbedrijf weer van de eerste helft van de vorige eeuw.

Een heel leuk onderdeel van uw bezoek is de demonstratie klokinkopen, waarbij u zelf als koopman/vrouw aan de slag kunt.
Na de rondleiding kunt u op eigen gelegenheid het museum bezoeken en eventueel verse (vergeten!) groenten uit de museumtuin kopen. Heerlijk om daarmee thuis te gaan kokkerellen.

Heeft u interesse om mee te gaan dan kunt u zich tot uiterlijk 20 juli na de viering of bij het parochiebureau aanmelden en contant
betalen bij Petra of Marga.
De kosten voor dit uitstapje bedragen € 15.00 per p.p. Natuurlijk kunt u opgehaald worden als u dat bij de aanmelding vermeldt.

Om 13.00 uur vertrekken we vanuit de kerk.

Hartelijke groeten,

Individueel pastoraat
Anja, Els, Mary, Petra en MargaDonderdag 5 september: Zomerochtend/middag

Woensdag 18 oktober: Spelletjes en stamppot

Vrijdag 29 november: Winter bijeenkomst


Busreisje

Op donderdag 20 september ging een grote groep parochianen èn gemeenteleden van De Open Hof met de bus naar Burgerveen waar een bezoek werd gebracht aan een tropische tuin en waar ook bloemschikken op het programma stond. De deelnemers waren enthousiast.

Zomerfeest

Op woensdag 4 juli 2018 was er een geslaagd zomerfeest met als titel: Al zingend de zomer in ...”
Het feestelijke programma werd verzorgd door het gemengde koor Dicentoria. Zij zongen voor ons met veel enthousiasme een zeer gevarieerd programma.

Seniorenmiddag

De bijeenkomst van de senioren op dinsdagmiddag 23 januari verliep heel anders dan bedoeld. Door ziekte van Monique die met Joep Aalders een zangprogramma had voorbereid moest er geïmproviseerd worden. Maar Joep heeft een interessant kijkje achter de schermen gegeven van het TV-programma Twee voor Twaalf, waar hij vorig jaar aan mee heeft gedaan. Uiteraard waren er volop hapjes en drankjes. Een geslaagde middag.

Kerstdiner

Op donderdag 14 december was er weer het jaarlijkse kerstdiner voor de senioren van de parochie. Evenals vorig jaar was dit een gezamenlijke organisatie van onze parochie en wijkcentrum Agora. De opkomst was groot, het eten heerlijk en de sfeer uitmuntend, door dit alles werd het een bijzonder geslaagde middag met tussendoor het optreden van een goochelende kok. Iedereen genoot zichtbaar.

De waxinelichten die met veel plezier door een aantal dames waren versierd, dienden als tafeldecoratie en mochten na afloop van het diner door de deelnemers worden meegenomen, wat een enorm succes was.

Een vaartocht over de Vliet voor alle parochianen van de Verrezen Christus

Woensdag 6 september organiseerde de werkgroep pastoraat voor de senioren een boottochtje naar Delft.
Het werd een succes. Mooi weer, een boeiende verteller aan boord en een hapje en een drankje. Na afloop een heerlijk kopje koffie met appeltaart en natuurlijk slagroom. Iedereen heeft genoten.


Vaartocht 2017

.