StartpaginaIndividueel Pastoraat

Uitnodiging bloemschikken

Graag nodigen wij u uit voor onze volgende parochie bijeenkomst op

Donderdag 16 mei 2019 *

Zin om creatief met uw handen bezig te zijn en houdt u van bloemen?

Onder leiding van Toke neemt u na afloop een mooi, zelfgemaakt bloemstukje mee naar huis.

Vanaf 13.30 uur staat het gebruikelijke kopje koffie of thee met wat lekkers voor u klaar.

U kunt zich t/m zondag 12 mei na de viering aanmelden bij de leden van de werkgroep of bij het parochiebureau tel: 070- 390 5731 (9.30-11.30 uur). En natuurlijk kunt u ook van huis opgehaald worden als u dat bij aanmelding even vermeldt.

Hartelijke groeten,
Namens het individueel pastoraat:
Anja, Els, Ewa, Mary, Petra en Marga

* De eerder genoemde datum van 10 mei komt hiermee te vervallen.

Vrijdag 5 juli: Jaarlijks feestje

Donderdag 5 september: Zomerochtend/middag

Woensdag 18 oktober: Spelletjes en stamppot

Vrijdag 29 november: Winter bijeenkomst


Busreisje

Op donderdag 20 september ging een grote groep parochianen èn gemeenteleden van De Open Hof met de bus naar Burgerveen waar een bezoek werd gebracht aan een tropische tuin en waar ook bloemschikken op het programma stond. De deelnemers waren enthousiast.

Zomerfeest

Op woensdag 4 juli 2018 was er een geslaagd zomerfeest met als titel: Al zingend de zomer in ...”
Het feestelijke programma werd verzorgd door het gemengde koor Dicentoria. Zij zongen voor ons met veel enthousiasme een zeer gevarieerd programma.

Seniorenmiddag

De bijeenkomst van de senioren op dinsdagmiddag 23 januari verliep heel anders dan bedoeld. Door ziekte van Monique die met Joep Aalders een zangprogramma had voorbereid moest er geïmproviseerd worden. Maar Joep heeft een interessant kijkje achter de schermen gegeven van het TV-programma Twee voor Twaalf, waar hij vorig jaar aan mee heeft gedaan. Uiteraard waren er volop hapjes en drankjes. Een geslaagde middag.

Kerstdiner

Op donderdag 14 december was er weer het jaarlijkse kerstdiner voor de senioren van de parochie. Evenals vorig jaar was dit een gezamenlijke organisatie van onze parochie en wijkcentrum Agora. De opkomst was groot, het eten heerlijk en de sfeer uitmuntend, door dit alles werd het een bijzonder geslaagde middag met tussendoor het optreden van een goochelende kok. Iedereen genoot zichtbaar.

De waxinelichten die met veel plezier door een aantal dames waren versierd, dienden als tafeldecoratie en mochten na afloop van het diner door de deelnemers worden meegenomen, wat een enorm succes was.

Een vaartocht over de Vliet voor alle parochianen van de Verrezen Christus

Woensdag 6 september organiseerde de werkgroep pastoraat voor de senioren een boottochtje naar Delft.
Het werd een succes. Mooi weer, een boeiende verteller aan boord en een hapje en een drankje. Na afloop een heerlijk kopje koffie met appeltaart en natuurlijk slagroom. Iedereen heeft genoten.


Vaartocht 2017

.