StartpaginaIndividueel Pastoraat

Uitnodiging high tea

De een noemt het Afternoon Tea,
de ander Thé Complet.
Wij noemen het High Tea.
Altijd leuk, altijd lekker, altijd gezellig.

Bent u een liefhebber van thee met zoete en hartige hapjes en vooral van gezelligheid, dan bent u bij ons op het goede adres.
Graag nodigen u uit voor een High Tea op

woensdagmiddag 6 februari 2019

Om 14.30 uur verwelkomen wij u met het eerste kopje thee.

U kunt zich t/m zondag 3 februari na de viering aanmelden bij de leden van de werkgroep of bij het parochiebureau tel: 070- 390 5731 (9.30-11.30 uur)
En natuurlijk kunt u ook van huis opgehaald worden als u dat bij aanmelding even vermeldt.

Hartelijke groeten,
Namens het individueel pastoraat:
Anja, Els, Ewa, Mary, Petra en Marga


Busreisje

Op donderdag 20 september ging een grote groep parochianen èn gemeenteleden van De Open Hof met de bus naar Burgerveen waar een bezoek werd gebracht aan een tropische tuin en waar ook bloemschikken op het programma stond. De deelnemers waren enthousiast.

Zomerfeest

Op woensdag 4 juli 2018 was er een geslaagd zomerfeest met als titel: Al zingend de zomer in ...”
Het feestelijke programma werd verzorgd door het gemengde koor Dicentoria. Zij zongen voor ons met veel enthousiasme een zeer gevarieerd programma.

Seniorenmiddag

De bijeenkomst van de senioren op dinsdagmiddag 23 januari verliep heel anders dan bedoeld. Door ziekte van Monique die met Joep Aalders een zangprogramma had voorbereid moest er geïmproviseerd worden. Maar Joep heeft een interessant kijkje achter de schermen gegeven van het TV-programma Twee voor Twaalf, waar hij vorig jaar aan mee heeft gedaan. Uiteraard waren er volop hapjes en drankjes. Een geslaagde middag.

Kerstdiner

Op donderdag 14 december was er weer het jaarlijkse kerstdiner voor de senioren van de parochie. Evenals vorig jaar was dit een gezamenlijke organisatie van onze parochie en wijkcentrum Agora. De opkomst was groot, het eten heerlijk en de sfeer uitmuntend, door dit alles werd het een bijzonder geslaagde middag met tussendoor het optreden van een goochelende kok. Iedereen genoot zichtbaar.

De waxinelichten die met veel plezier door een aantal dames waren versierd, dienden als tafeldecoratie en mochten na afloop van het diner door de deelnemers worden meegenomen, wat een enorm succes was.

Een vaartocht over de Vliet voor alle parochianen van de Verrezen Christus

Woensdag 6 september organiseerde de werkgroep pastoraat voor de senioren een boottochtje naar Delft.
Het werd een succes. Mooi weer, een boeiende verteller aan boord en een hapje en een drankje. Na afloop een heerlijk kopje koffie met appeltaart en natuurlijk slagroom. Iedereen heeft genoten.


Vaartocht 2017

.